Κάντε Κράτηση

Πολιτική για τον COVID-19

Covid-19 - Υγειονομική Πολιτική Ξενοδοχείου

Μεριμνούμε Eμείς για εσάς

Το ξενοδοχείο μας είναι «Health First» πιστοποιημένο και ακολουθεί τις οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά. Επίσης απολυμαίνουμε χώρους, σκεύη, μηχανήματα, εργαλεία, μετά από κάθε χρήση.

Στην αίθουσα πρωινού απολυμαίνουμε τον χώρο εστίασης μετά από κάθε χρήση και χρησιμοποιούμε μιάς χρήσης υλικά όπου είναι δυνατόν.

Φροντίζουμε σε όλους τους χώρους να υπάρχουν αντισηπτικά.

Το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με υλικά υγιεινής και απολύμανσης και χρησιμοποιούνται για συχνό καθαρισμό.

Παρέχουμε ενημερωτική σήμανση για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Δεν επιτρέπουμε την είσοδο στο ξενοδοχείο σε μη διαμένοντες ακόμα κι αν είναι συγγενείς ή φίλοι.

Μεριμνείτε Εσείς για εμάς

Παρακαλούμε πλένετε και απολυμαίνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση χώρων υγιεινής και χρησιμοποιείτε συχνά αντισηπτικό. Καλύπτετε το προσωπό σας εάν βήχετε ή φτερνίζεστε.

Παρακαλούμε να τηρείτε απόσταση από τους άλλους επισκέπτες και να μην συνωστίζεστε. Τα έπιπλα έχουν αναδιαταχτεί για να αποφεύγεται συνωστισμός.

Κατά το πρωινό να σέβεστε τις αποστάσεις και τον μέγιστο αριθμό ατόμων σε κάθε τραπέζι. Απαγορεύεται η είσοδος στο παρασκευαστήριο πρωινού.

Κατά την άφιξη και την αναχώρηση παρακαλούμε σταθείτε στα ενημερωτικά σημεία - Ώρα άφιξης 3μμ και αναχώρησης 11πμ.

Γιά επιπλέον προστασία όλων μας, ο καθημερινός καθαρισμός δωματίων γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Τοποθετήστε τη σχετική κάρτα στην πόρτα σας

Εάν εμφανίσετε συμπτώματα, σας παρακαλούμε να μείνετε στο δωμάτιό σας και να επικοινωνήσετε άμεσα με τον Υγειονομικό Υπεύθυνο του ξενοδοχείου, κ. Δημήτρη Μάντσιο τηλ 6937571671 που έχει εκπαιδευετεί ειδικά, ώστε να ενημερώσει τον γιατρό και να ακολουθήσει τις οδηγίες παροχής άμεσης βοήθειας. Είναι υπόθεση όλων μας, να μείνουμε υγιείς, για μια ευχάριστη διαμονή στις Εσπερίδες