Κάντε Κράτηση

Το καφέ και η βεράντα του ξενοδοχείου Εσπερίδες

Οι εσωτερικές λιθοδομές, η χρήση του ξύλου και η καθαρά Μακεδονίτικη  Αρχιτεκτονική του κτιρίου έδωσαν ένα ευχάριστο περιβάλλον με άνετους χώρους και με θέα το κατάφυτο Βέρμιο, τον εύφορο κάμπο και την σχολή Αριστοτέλους.
Στη μεγάλη σάλα απολαύστε ένα ισορροπημένο πλούσιο και πλήρες πρωινό, από το οποίο δε λείπουν οι πίτες, τα τοπικά γλυκά και οι ευωδιαστοί  καφέδες. Στη σάλα ή στο άνετο μπαλκόνι  χαλαρώστε μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τον καφέ σας, ντόπια κρασιά με ποικιλίες τυριών και δροσιστικά ποτά ή διαβάζοντας ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη μας.
Τις εγκαταστάσεις μας συμπληρώνουν ο χώρος ευεξίας καθώς και το συνεδριακό κέντρο, χωρητικότητας 50 ατόμων, με όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό, που είναι σε θέση να φιλοξενήσει σεμινάρια, συνέδρια, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις. Στον περιβάλλοντα χώρο θα βρείτε ένα υπερσύχρονο υδρομασάζ μέχρι πέντε ατόμων, την εκκλησία, τον παραδοσιακό φούρνο με ξύλα, την ψησταριά, τη λιμνούλα και το ιδιωτικό φυλασσόμενο parking.